Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně ten název také vadí,výraz slepice je urážlivý a zesměšńující a to pro nic za nic,jen kvůli tomu, kdo je jejich otec a manžel, jinak článek dobrý,také jsem zvědavá, jak budou vypadat,pak to oslovení bude možná na místě;-)

9 1
možnosti
TS

Nóóó... slepice? Jste si jistá?

V předvolebním boji se machrovalo úplně zcestně tím, kdo z kandidátů by jezdil "českým" autem a hrálo se na vlastenectví o 106. Teď, po volbě, je najednou problém, že budoucí první dámu bude oblékat Češka, která to v návrhářství někam dotáhla v celosvětovém měřítku...? Já DOUFÁM, že to bude pro Blanku Matragi reklama, protože to zaručuje, že to paní a slečně Zemanovým bude slušet (jinak by to byla prd reklama). A tu Popelkovskou proměnu jim přejte a nezáviďte ;-)

10 1
možnosti
JZ

Netusil jsem, ze pani Blanka navrhuje i arabske sejky.

3 1
možnosti
AB

Stačil mi titulek. Noblesní volička Schw. v praxi, co  ...? Rv

8 10
možnosti
SW

Zkuste precist cely clanek, nez to odsoudite.;-)

8 7
možnosti
KB

Chce se zviditelnit? I kdyby a co? Proč by se neměla zviditelnit? Myslíte, že žádný návrhář se nechce zviditelnit např. tím, že obléká ženu prezidenta? Když budu návrhář, tak se samozřejmě budu chtít zviditelnit třeba tím, že budu oblékat jakéhokoliv prezidenta nebo jeho rodinu. Říká se tomu reklama.

4 2
možnosti
JR

J22a57n 67R98á43ž

18. 2. 2013 19:03

Ani Vaše hluboke nesympatie k rodině Zemanů nemohou ospravedlnit blabol,co jste vytvořila. A pak se divite, že velký Karel propadl,když jeho volební tým ve druhém kole předkládal voličům podobné texty. Ty vyhnaly  k volbám i ty,kdo původně Zemana volit nechtěli.

10 4
možnosti
MK

Řeknu to jak to vidím jako muž. V atraktivním, vyzývavém kostýmu je žena nepřehlédnutelná. To je fakt. Také okamžitě upoutá mužskou a ženskou pozornost, ale.......to je jen okamžik. Je to moda anebo marketing?

7 2
možnosti
Foto

urážlivý závistivý blábol ,jen by mě zajímalo jestli takto hovoříte i o ostatních lidech,jste tragická ukázka našich exekutorů,děsím se toho jak asi vypadá komunikace vašeho úřadu

11 3
možnosti
Foto

Bohužel tito lidé jako voliči Karla Schwarzenberga mají v Praze zelenou...

6 8
možnosti
IH

No, to se obě Zemanovy otřásly!!! A určitě se obrátí s radou ohledně svého šatníku na vás. Zatím to neudělaly jen proto, že vás neznaly...

7 4
možnosti
Foto

Vidím v tom jednoduchou reklamu. Nic víc.

Když bude mít šaty od BM první dáma  a dcera, tak se chytí další zákaznice ;-). Už za jiné peníze.

6 4
možnosti
MK

Reklama je v tomto k ničemu, protože BM je dost známá a tento druh reklamy nepotřebuje.

2 3
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 639x
Šestadvacetiletá ženština, která by ráda žila jen ve svém vlastním světě, ale přesto každé ráno zvědavě kouká z tramvaje při okružní jízdě Prahou cestou do práce. Někdy je trochu workoholik a někdy se před vším schovává. Nesnáší mytí nádobí a podléhání (komukoli, čemukoli).